Підписатися на RSS

Професорсько-викладацький склад


Прізвище, імя, по батькові Фото Посада Вчене звання Науковий ступінь
1 Калакура Марія Михайлівна

Викладає дисципліни:
1. Загальні технології харчових підприємств
2. Теоретичні основи харчових виробництв
3.Технологія ресторанної продукції функціонального призначення
4. Інноваційні (новітні)технології продуктів харчування
5. Наукові основи конструювання харчових продуктів
/Files/images/Калакура1.png

Лауреат державної премії,
Заслужений працівник освіти України


Докладніше...
завідувач кафедри, професор

Досвід роботи: 57 років
професор к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Теоретичні та практичні аспекти використання нетрадиційної сировини у виробництві харчової продукції
2 Корзун Віталій Наумович

Викладає дисципліни:
/Files/images/Korzun.jpg
Докладніше...
професор

Досвід роботи:
професор д.мед.н.

Сфера наукових інтересів:
3 Юліна Антоніна Іллівна

Викладає дисципліни:
1. Технологія продукції ресторанного господарства
2. Технологія кондитерських виробів
3. Технологія продуктів дієтичного призначення
4.Спеціальні технології харчових виробництв
5. Екологія та харчування
/Files/images/ЮлінаАІ.jpg

Відмінник освіти України

Докладніше...
доцент

Досвід роботи: 51 рік
доцент к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Розроблення технологій продуктів оздоровчого харчування
4 Бублик Галина Аврамівна

Викладає дисципліни:
1. Автоматизація виробничих процесів
2. Процеси та апарати харчових виробництв
3. Устаткування в галузі
4. Перспективні методи обробки сировини в галузі
/Files/images/БубликГА.jpg

Подяка Міністерства освіти і науки України

Докладніше...
доцент

Досвід роботи: 50 років
доцент к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Способи швидкого заморожування харчової сировини та напівфабрикатів
5 Хлопяк Олена Костянтинівна

Викладає дисципліни:
1. Організація в галузі
2. Кулінарна етнологія
3. Кулінарознавство
4. Товарознавство
/Files/images/Хлопяк.png

Відмінник освіти України

Докладніше...
старший викладач

Досвід роботи:
42 роки
Сфера наукових інтересів:
1. Інноваційні ресторанні технології
6Оліферчук Оксана Григорівна

Викладає дисципліни:
1. Технологія продукції ресторанного господарства (лабораторні роботи)
2. Технологія кондитерських виробів (лабораторні роботи)
3. Технологія продуктів дієтичного призначення (лабораторні роботи)
/Files/images/OliferchukOG.jpg

Докладніше...
асистент

Досвід роботи:
8 років
Сфера наукових інтересів:
1. Формування практичної компетентності інженерів-технологів
7 Гаврилюк Світлана Павлівна

Викладає дисципліни:
1. Економіка підприємства
2. Конкурентоспроможність підприємств у сфері туристичного бізнесу
/Files/images/Гаврилюк Світлана Павлівна - доцент кафедри технології харчування.jpg
Докладніше...
доцент

Досвід роботи:
доцент к.е.н.

Сфера наукових інтересів:1. Фундаментальні і прикладні дослідження у сфері економічної діяльності підприємств туристичного, готельно-ресторанного та виставкового бізнесу
2. Конкурентоспроможність підприємств туризму
8 Ратушенко Антоніна Тарасівна

Викладає дисципліни:
1. Основи автоматизованого проектування
2. Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
3. Експертиза якості надання послуг ресторанного господарства
4. Молекулярна технологія
5. Проектування (технологічне проектування) закладів ресторанного господарства
Відмінник освіти України

Подяка Міністерства освіти і науки України


Докладніше...
доцент

Досвід роботи: 30 років
доцент к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Розроблення новітніх технологій продуктів харчування з функціональними властивостями
9 Калакура Віолетта Вячеславівна

Викладає дисципліни:
/Files/images/Калакура Віолетта Вячеславівна-фахівець Iкатегорії кафедра технології харчування.jpg

Докладніше...
асистент

Досвід роботи:
Сфера наукових інтересів:
10 Данкевич Людмила Анатоліївна

Викладає дисципліни:
/Files/images/Данкевич Л.А..jpg

Докладніше...
доцент

Досвід роботи:
с.н.с. к.б.н.

Сфера наукових інтересів:
11 Любенок Олена Борисівна

Викладає дисципліни:
1. Теоретичні основи харчових виробництв (лабораторні, практичні роботи)
2. Харчові технології (лабораторні, практичні роботи)
3. Методи контролю продукції в галузі (лабораторні, практичні роботи)
/Files/images/Любенок.png

Докладніше...
асистент

Досвід роботи:
5 років
Сфера наукових інтересів:
1. Розроблення технологій кондитерських виробів наоснові композитних сумішей
Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.