Підписатися на RSS

Дисципліни, закріплені за кафедрою

1. Автоматизація виробничих процесів.

2. Актуальні проблеми галузі.

3. Бізнес-планування закладів ресторанного господарства.

4. Біологічно-активні речовини в харчовій промисловості.

5. Громадське будівництво.

6. Екологія ресторанного господарства.

7. Економіка закладів ресторанного господарства.

8. Експертиза якості продукції ресторанного господарства.

9. Етика ділових відносин у галузі.

10. Загальні технології харчової промисловості.

11. Загальні технології міні-виробництв.

12. Інноваційні технології продуктів харчування.

13. Кулінарна етнологія.

14. Логістика у ресторанному господарстві.

15. Логістичні системи та моніторинг.

16. Маркетинг у ресторанному господарстві.

17. Менеджмент ресторанного господарства.

18. Мерчандайзинг ресторанного господарства.

19. Методи контролю якості продукції ресторанного господарства.

20. Методологія та організація наукових досліджень.

21. Мікробіологія та фізіологія харчування.

22. Мікробіологія харчових продуктів.

23. Моделювання та проектування виробничих процесів.

24. Науково-дослідна робота студентів.

25. Наукові основи конструювання харчових продуктів.

26. Інноваційні технології продуктів харчування.

27. Інноваційний інженіринг.

28. Інноваційні ресторанні технології.

29. Оздоровче харчування.

30. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства.

31. Організація дипломатичних прийомів.

32. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства.

33. Організація харчування туристів.

34. Організація ресторанного господарства.

35. Організація роботи сомельє.

36. Основи виробничого дизайну.

37. Основи наукових досліджень.

38. Основи стандартизації та контролю якості продукції галузі.

39. Основи виробництва продуктів оздоровчого харчування.

40. Основи фізіології та гігієни харчування.

41. Охорона праці в галузі.

42. Основи автоматизованого проектування.

43. Перспективні методи обробки сировини в галузі.

44. Процеси та апарати харчових виробництв.

45. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства.

46. Спеціальні технології харчової продукції.

47. Стандартизація, метрологія та сертифікація у галузі.

48. Сучасні методи досліджень у галузі.

49. Теоретичні основи технології харчових виробництв.

50. Технологічна експертиза в закладах ресторанного господарства.

51. Технологічне проектування закладів ресторанного господарства.

52. Технологія виробництва харчової продукції.

53. Технологія продукції ресторанного господарства.

54. Технологія кондитерських виробів.

55. Технологія продуктів дієтичного призначення.

56. Товарознавство харчових продуктів.

57. Управління якістю та безпекою харчової продукції.

58. Управління проектами у ресторанному бізнесі.

59. Устаткування закладів ресторанного господарства.

60. Функціональні продукти.

61. Етнічні кухні.

62. Харчові та дієтичні добавки.

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.