Підписатися на RSS

Любенок Олена Борисівна

/Files/images/Любенок.png Кафедра сучасної інженерії та нанотехнологій

Посада: асистент

Досвід роботи: 5 років

Викладає дисципліни

1. Теоретичні основи харчових виробництв (лабораторні, практичні роботи)
2. Харчові технології (лабораторні, практичні роботи)
3. Методи контролю продукції в галузі (лабораторні, практичні роботи)

Галузь наукових інтересів

1. Розроблення технологій кондитерських виробів наоснові композитних сумішей

Перелік наукових праць

Має понад 20 публікацій, зокрема:

1. Формування компетентності спеціаліста з харчових технологій // "Актуальні проблеми навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому середовищі у світлі реалізації конвенції ООН про права інвалідів". - К.: Університет «Україна», 2014.

2. Впровадження новітніх технологій навчання студентів з особливими потребами при підготовці технологів харчових виробництв // "Актуальні проблеми навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому середовищі у світлі реалізації конвенції ООН про права інвалідів". - К.: Університет «Україна», 2013. - С. 116-117.

3. Перспективи використання нетрадиційної сировини у технологіях хлібобулочних та кондитерських виробів // Збірник тез ІХ Всеукраїнської наукової конференції студентів і молодих вчених "Молодь: освіта, наука, духовність". Підсекція "Новітні технології функціональних продуктів харчування". - К.: Університет "Україна", 2014 р.

4. Оптимізація харчування сучасної людини // Международный научный журнал "Технологический аудит и резервы производства", 2016.

Кiлькiсть переглядiв: 61

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.